Berapa Yuran Jadi Ahli Shaklee? Berapa pulak Bayaran Jadi Agen Shaklee? Saya nak Daftar Jadi Ahli Shaklee tapi nak tau dulu berapa Yuran Daftar Jadi Ahli Shaklee. Sama ke dengan Bayaran Untuk Jadi Agen Shaklee?

Agen Shaklee - Yuran Jadi Ahli Shaklee - Jadi Agen Shaklee

Betul ke Yuran Jadi Ahli Shaklee mahal? Ada yang kata sampai beribu-ribu. Ada jugak yang kata tak sampai RM100. Mana satu yang betul ye?

 

Ye, memang ramai yang bagitau kitorang tentang Yuran Ahli Shaklee dan Bayaran Jadi Agen Shaklee yang mahal tu. Ada yang bagitau kalau nak join buat Bisnes Shaklee kena keluarkan modal sebanyak RM10000.

 

Ada jugak yang bagitau kena bayar RM2000-RM3000. Siap ada pakej-pakej untuk Jadi Ahli Shaklee katanya. Yang paling murah RM100 lebih dan yang paling mahal RM10000.

 

Masa mula-mula saya dengar memang terkejut sebab tak sangka ada yang sanggup buat mazhab ajaran sesat. Shaklee tak pernah pun tetapkan yuran Jadi Ahli Shaklee yang mahal-mahal macam tu. Yuran Pendaftaran Keahlian Shaklee standar je untuk semua bakal Ahli Shaklee.

 

Berapa Yuran Jadi Ahli Shaklee Dan Bayaran Jadi Agen Shaklee?

Macam yang saya bagitau tadi, Bayaran Yuran Keahlian Shaklee sama je untuk semua orang yang Nak Jadi Ahli Shaklee. Tak kisah la nak Jadi Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri atau yang nak buat Bisnes Shaklee.

 

Yuran Daftar Jadi Ahli Shaklee ialah RM75, itupun dah termasuk postage / penghantaran Kit Ahli Shaklee. So, kalau ada yang bagitau awak yuran ahli shaklee selain daripada jumlah RM75 tu, sila la angkat kaki cepat-cepat. Takut awak kena tipu pulak nanti. Kalau nak, awak boleh je report ke Shaklee mellaui emel address customerinquiry@shaklee.com. Insyaa Allah nanti Staff Shaklee akan siasat dan ambil tindakan kalau diorang didapati bersalah.

 

Pastikan awak pilih Pengedar Shaklee yang betul sebagai upline tau. Jangan sampai tertipu dengan geng-geng ajaran sesat yang tipu orang untuk bayar yuran Ahli Shaklee mahal-mahal tu sebab nak kejar pangkat semata-mata. Dah ramai yang terkena tau. So hati-hati ye.

Kalau awak masih tak tau nak Daftar Jadi Ahli Shaklee dengan siapa, boleh je daftar dengan saya. Bayaran Yuran Ahli Shaklee macam yang saya bagitau tadi. Cuma RM75 je, kecuali awak ada nak beli apa-apa Produk Shaklee sekali masa daftar tu.

 

Memang ramai yang Daftar Jadi Ahli Shaklee dan Beli Produk Shaklee sekali sebab nak jimat postage. Kalau tak, kena bayar postage 2 kali pulak.hehe

 

Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee dengan Team Saya?

 

Type ‘DAFTAR AHLI’ dan whatsapp ke 012-346 1698 sekarang juga!

 

Nanti saya tolong awak register Jadi Ahli Shaklee hari ni juga 🙂