Awak nak Jadi Ahli Shaklee? Mesti awak nak tau Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Paling Mudah Dan Cepat kan?

 

DAFTAR AHLI SHAKLEE ONLINE - CARA DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE - JADI AHLI SHAKLEE

DAFTAR AHLI SHAKLEE ONLINE – CARA DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE – JADI AHLI SHAKLEE

 

Sebenarnya ada beberapa Cara Jadi Ahli Shaklee yang awak semua boleh digunakan. Insyaa Allah saya akan kongsikan supaya awak boleh pilih cara yang paling mudah bagi awak.

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Paling Mudah Dan Cepat

 

Cara Nak Jadi Ahli Shaklee ada maca-macam, tapi kali ni saya kongsikan Cara Daftar Keahlian Shaklee yang paling mudah dan cepat

 

1. Isi Borang Jadi ahli Shaklee kat sini >> Borang Daftar Jadi Ahli Shaklee Online <<. Team Pengedar Shaklee kami akan uruskan Pendaftaran Keahlian Shaklee awak secepat mungkin.

 

2. SMS ‘DAFTAR AHLI‘ dan hantar ke 012-346 1698 dan kami akan guide awak step seterusnya.

 

3. Type ‘DAFTAR AHLI‘ dan Whatsapp ke 012-346 1698 dan awak cuma perlu berikan maklumat yang diperlukan je.

 

Berapa Yuran Daftar Jadi Ahli Shaklee

Yuran Jadi Ahli Shaklee cuma RM75 je, termasuk postage Kit Keahlian Shaklee. Awak boleh buat bayaran ke akaun yang saya atas nama Erni Tanjung Jusri di bawah:

Akaun Bank Islam – 14153020049765  

Akaun Maybank – 162209916432

 

Kalau dah bank in atau transfer jangan lupa bagitau saya ye. Takut saya tak perasan pulak sebab setiap hari banyak transaksi yang masuk.hihi

 

Tapi serius best tau Jadi Ahli Shaklee ni. Ada macam-macam keistimewaan yang awak akan dapat. Sebab tu ramai yang suka Daftar Jadi Ahli Shaklee walaupun nak makan sendiri je. 

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

 

Antara Kelebihan Jadi Ahli Shaklee ialah:

 

1. Dapat Beli Harga Ahli Shaklee dan JIMAT 15-25%. Banyak tu tauuu.

 

2. Boleh Beli Produk Shaklee Guna ID Shaklee sendiri. Tak payah guna id orang lain. So awak yang akan dapat point dan Bonus Shaklee.

 

3. Boleh buat Health check, Skin Analysis dan Bone Density Test Percuma dengan Pakar Nutrisi Shaklee. Kalau nak buat kat luar kena bayar mahal tuuu.

 

4. Boleh join even-even yang Shaklee HQ jalankan. Contohnya Kelas Nutrisi, Kelas Kesihatan, Produk Demo, Demo Healty Food/Drinks, Master Celebration(boleh makan percuma kat hotel dan macam-macam lagi.

 

5. Kalau awak berminat nak jana income pun boleh sangat. Nanti saya add awak dalam Group Coaching Bisnes Shaklee saya. Tapi wajib la Daftar Ahli Shaklee dengan Team Infinity dulu.

 

 

Dalam banyak-banyak cara, 3 Cara Jadi Ahli Shaklee kat atas ni la yang paling ramai orang suka sebab ia sangat mudah. Awak tak perlu pun keluar rumah atau ke mana-mana untuk Jadi Ahli Shaklee. Tak payah walk-in ke Cawangan Shaklee pun. Klik-klik aje dah siap. Senangkan?

 

So Cara Daftar Ahli Shaklee yang mana yang anda suka?

 

Jom Jadi Ahli Shaklee sekarang juga!