Nak Daftar Ahli Shaklee? Ada 5 perkara yang awak wajib tahu sebelum Daftar Jadi Ahli Shaklee. Penting tau. Kalau awak tak nak menyesal kemudian hari.

 

Daftar Ahli Shaklee Online - Daftar Ahli Shaklee - Jadi Ahli Shaklee

Jadi Ahli Shaklee memang bagus, boleh baca sini kalua nak tau >> Kelebihan Jadi Ahli Shaklee << tapi hati-hati sebab kalau tersilap langkah anda akan rugi dan menyesal tak sudah. Bak kata orang tua-tua, terlajak sampan boleh diundur, tersilap Daftar Ahli Shaklee tak dapek nak nolong.hehe

 

Daftar Ahli Shaklee – 3 Perkara Wajib Tahu Sebelum Daftar Jadi Ahli Shaklee

 

1. Awak mesti ada ‘Sponsor’ / Pencadang sebelum Daftar Keahlian Shaklee awak. Maksudnya kalau nak Daftar Ahli Shaklee wajib ada upline, kalau takde tak boleh daftar. Penat je pergi ke HQ Shaklee atau Cawangan Shaklee.

 

Nak senang masukkan je nombor ID Shaklee saya di bahagian ‘Sponsor’ tu. Nombor Shaklee ID saya 956669. Isikan jugak nama saya sekali ye, Erni Tanjung Jusri. Automatik saya jadi upline awak. Jangan lupa whatsapp saya lepas daftar tu ye.

 

ID Shaklee Nombor ID Shaklee - No ID Shaklee

2. Jangan salah pilih Upline. Pastikan awak pilih upline yang aktif Buat Bisnes Shaklee. Sebab kalau yang tak aktif atau makan sendiri je tu majoriti tak boleh nak guide Cara Makan Vitamin Shaklee yang betul. Nak suggest produk yang sesuai untuk keperluan awak pun diorang tak tau.

 

Selalunya yang tak aktif dan makan sendiri ni tak pergi pun Kursus Nutrisi, Kelas-kelas Nutrisi, Kelas Masalah Kesihatan anjuran Shaklee tu semua.

 

Nanti mesti awak akan menyesal sebab silap pilih upline. Nak tanya kat Agen Shaklee lain pulak, diorang tak nak jawab sebab Shaklee tak benarkan kacau downline Pengedar Shaklee lain.

 

Kalau awak tak kenal sesiapa yang aktif Buat Bisnes Shaklee, awak boleh jadikan saya sebagai upline awak. Nanti saya consult Produk Shaklee mana yang sesuai dan Cara Pengambilan Vitamin Shaklee yang betul. Ni nombor Id Shaklee saya 956669 – Erni Tanjung Jusri

 

3. Pendaftaran Keahlian Shaklee boleh dibuat di HQ Shaklee, Cawangan Shaklee atau secara Online. Nak tahu Cara Daftar Ahli Shaklee paling senang? Klik je kat sini >> Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Paling Mudah Dan Cepat<<

 

Nak saya bantu awak Daftarkan Keahlian Shaklee?

 

Type ‘DAFTAR AHLI’ dan whatsapp ke 012-346 1698 atau klik je kat sini >> Daftar Jadi Ahli Shaklee Online <<

 

Jom tengok video 3 Cara Mudah Daftar Jadi Ahli Shaklee ni: